Dierenartsassistenten Kelly Vervisch en Fanny Demets

Onze dierenartsassistentes staan voor jullie klaar aan de telefoon en balie. Daarnaast verzorgen ze de gehospitaliseerde patiënten en assisteren ze de dierenartsen tijdens chirurgische ingrepen en consultaties. Samen met de dierenartsen vormen onze dierenartsassistentes het ‘Medeor team’!

Dierenartsassistente

Kelly Vervisch

Dierenartsassistente Kelly Vervisch behaalde haar bachelor diploma Agro-en biotechnologie met afstudeerrichting Dierenzorg in 2015. Kelly kwam in 2014 bij dierenartsen Medeor terecht voor haar stage. Later vervoegde ze de praktijk als full time assistent. Einde 2017 verliet ze de praktijk om zich te focussen op enkele van haar grote dromen. In 2018 volgde ze de cursus konijnendeskundige in Nederland, schoolde ze zich bij om op een professionele manier katten, konijnen en knaagdieren te trimmen en volgde ze nog verschillende cursussen bij Felinova omtrent kattengedrag en kattenwelzijn.

Sinds eind 2019 combineert Kelly haar twee passies en verbindt ze haar kennis vanuit haar eigen zaak Fur & Friends (trimsalon, oppas aan huis,… met het werk als dierenartsassistente bij dierenartsen Medeor.Dierenartsassistente

Fanny Demets

Dierenartsassistente Fanny Demets behaalde haar bachelor diploma Agro-en biotechnologie met afstudeerrichting Dierenzorg in 2017. Daarna werkte zij gedurende twee jaar in een grote groepspraktijk waar ze de nodige ervaring heeft opgedaan. In 2019 vervoegde ze het Medeor team om jullie dieren met alle zorg en kennis te omringen.

Naast de dieren in de praktijk heeft ze thuis nog twee katten en een golden retriever die haar aandacht maar al te graag opeisen.
 
Dierenartsen Medeor | Meiboomlaan 1 - 8800 Roeselare        T 051 69 32 47       dierenartsen@medeor.be